Despre noi

De ce Allure?

Pentru că este locul unde punem accentul pe nevoile și dorințele clientelor noastre.

Avem aparatură de ultimă generație pentru că promovăm calitatea și oferim servicii premium. Serviciile oferite de noi sunt: estetică facială, remodelare și slăbire corporală, SPA și relaxare, tratamente capilare și epilare definitivă

Am obținut rezultate excepționale pentru clientele noastre actuale și promitem să menținem standardele și pentru viitoarele cliente.

Avem o echipă de tehnicieni, terapeuți și medici specialiști care te pot îndruma pentru a obține rezultatele dorite. Sănătatea și frumusețea ta sunt puse pe primul loc în salonul nostru.

Încercăm să menținem o politică a prețurilor accesibile pentru toată lumea și străduim să ne încadrăm în bugetul fiecărei cliente.

Înainte și după

Suntem experți în tratarea acneei și a semnelor post acneice

Nu te simți pregătită pentru injecții și bisturiu? Dacă îți dorești un lifting instant fără durere, fără timp de recuperare, dar cu rezultate care se mențin între 6-12 luni, noi îți recomandăm MicrosonPen – cea mai sigură și eficientă alternativă a intervențiilor estetice!

testimoniale

Best in Town! Profesionalism la nivel inalt. Mulțumiri alese, doamnei Georgiana pentru cele mai fructuoase rezultate faciale! Recomand cu toata increderea!

Marielena Saulea

Servicii excepționale, oameni frumoși și buni care vin spontan cu sfaturi utile, un spațiu relaxant și un vibe tare drăguț! Tenul meu adora hidrafacialul ✌😘

Alexandra Zoia

O echipa de oameni frumosi si devotati care vin in sprijinul nostru , pentru a ne trata cu pricepere si determinare si de a ne da incredere sa trecem prin viata mai usor. Sunt unici in tratamente , care te asculta si intotdeauna acolo sa te sprijine indifferent de ce afectiune suferi. Mergeti cu incredere si folositi timpul in beneficiul dumneavoastra. Multumesc pentru invitatie si pentru tratament .

Valentin Sasanu

Recomand cu mare drag tratamentele faciale. O echipă de oameni deosebiti care care se implica cu adevarat in munca depusa. Multumesc pentru incurajari si sfaturi! 😘🤗

Ana Maria

Am fost la acest salon, sunt încântată de cum am fost primită, atitudinea celor care lucrează aici, atmosferă in general !! Foarte , foarte frumos si relaxant !

Georgeta Enoiu