HIFU 3D MICROSON PEN

Microson Pen este un dispozitiv inovativ de ultimă generație recomandat pentru tratamentele de lifting facial 3D. Este o procedură estetico-medicală non-invazivă ce tratează excesul de piele îmbătrânită, laxitatea cutanată, atenuează ridurile, definește ovalul facial, conturează pomeții și îmbunătățește aspectul pielii.

Lifting INSTANT 3D mai bun decât orice ai încercat până acum!

Fără Injecții

Fără Operații

 

Microson Pen

Singurul tratament de lifting facial 3D cu EFECT IMEDIAT ȘI DE DURATĂ

 

 • Tratament de ultimă generație
 • Întinerire INSTANT
 • Tratare din interior
 • Rezultate pe loc
 • Fără multe ședințe
 • Total non-invaziv
 • Indicat pentru toate tipurile de piele și în orice anotimp
 • Disconfort minim; nu este dureros (este suportabil)
 • Zero perioadă de recuperare
 • Fără chirurgie

 

REZULTATE SPECTACULOASE CARE DUREAZĂ

 • Lifting instant zona ochilor, sprâncene, față, gât și zona decolteului
 • Reducerea semnificativă a ridurilor de expresie și a ridurilor nazolabiale
 • Tratarea excesului de piele îmbătrânită, a laxității cutanate (ridicarea pielii lasate)
 • Reducerea dimensiunii porilor
 • Tratamentul cicatricilor post-acneice
 • Creșterea elasticității pielii prin stimularea structurii de elastină și colagen
 • Definirea ovalului facial și diminuarea bărbiei duble (gușă)
 • Conturarea pomeților
 • O piele mai frumoasa, liftata si cu un aspect intinerit
 • Redă fermitate pielii, reface conturul ferm al fetei

 Liftingul facial prin intermediul tratamentului cu Microson Pen reprezintă cea mai bună metodă de tratare a ridurilor cauzate de îmbătrânire.

 

Cum functionează tratamentul cu Microson Pen?

Microson Pen folosește ultrasunete micro-focusate pentru a penetra pielea, fără a o leza și ajunge în profunzimea țesutului subcutanat până la SMAS (sistemul musculo aponevrotic superficial), unde determină contracția instantanee a acestuia , deci are efect de lifting instant cauzând dispariția/ atenuarea ridurilor prin stimularea colagenului, creează puncte de legătură pentru fibrele de colagen deja existente și producerea de noi fibre, neocolageneză.


Legatura fermă dintre stratul de mușchi și SMAS asigură ovalul tineresc, bine definit al feței. Odată cu îmbătrânirea cutanată, apare modificarea stratului muscular aponevrotic, se manifestă din ce in ce mai multă laxitate, ceea ce duce la degradare: sub propria greutate, partea inferioară a feței cade, partea superioară se extinde cu pliuri.

 

Ridicarea SMAS-ului este o procedură care reorganizează și densifică colagenul și elastina în piele pentru a redefini conturul natural al feței.

 

Când apar primele rezultate și care este frecvența tratamentului cu Microson Pen?

Rejuvenarea zonei tratate începe și este vizibilă imediat după tratament (se lucrează inițial jumătate de față pentru a se evidenția rezultatele), însă procesul de neocolageneză continuă și în săptămânile de după tratament, pe măsură ce este stimulată producerea naturală de colagen. Rezultatele pe loc reprezintă între 10-30% din rezultatul final obținut la final. O nouă sedință se poate repeta la 3-6 săptămâni sau chiar la 3-6 luni, în funcție de răspunsul biologic al fiecărui pacient întrucât fiecare pacient are un mod unic de reacție al organismului și totodată, nevoi diferite pe zone de tratament diferite. Se efectuează 2-3 sedințe, apoi se asteapta 6 luni până la viitoarea sedință.

Numărul de ședințe și intervalul de timp sunt limitate deoarece acesta este un tratament care își menține efectul până la 6 luni -1 an.

 

Cât timp durează efectele tratamentului cu Microson Pen și cu ce alte tratamente îl pot combina?

Rezultatele diferă de la caz la caz, însă, în medie, este de așteptat ca efectele să dureze între 6 si 12 luni. Efectele benefice se pot prelungi prin combinarea tratamentului Microson Pen cu alte tratamente faciale: Microneedling, Radiofrecvență facială. Schemele de tratament vor fi întocmite împreună cu esteticienele noastre. După tratamentul cu Microson Pen este bine să așteptăm 1 săptămână pentru reluarea celorlalte tratamente faciale. Pentru persoanele care au injectări cu acid hialuronic sau toxină botulinică, se recomandă să se aștepte 1 lună după injectare. Cel mai bine este să urmezi un tratament cu Microson Pen și apoi să recurgi la injectări.

Este dureros tratamentul cu Microson Pen?

Disconfortul este unul minim și perfect suportabil de către toți pacienții. Unii pacienți au experimentat o ușoară durere și după tratament, aceasta va trece în câteva zile.

 

Avantaje / diferențe tratament MICROSON™ Pen versus alte tratamente ( Laser, IPL/SPL, Microneedling, Radiofrecvență, HIFU cu aparate tradiționale)

Tratamentul cu Microson Pen reușește să penetreze țesutul tratat mult mai adânc față de alte tratamente. Prin intermediul tratamentului cu Microson Pen se stimulează producția de colagen în fundația pielii fără să afecteze suprafața ei. Rezultatul este o tonifiere semnificativă a țesutului în decursul a câtorva luni. LASER-ul și IPL-ul/SPL-ul se bazează pe energia luminii, nu pot ajunge la straturile profunde ale pielii la o temperatură optimă și sunt eficiente doar la suprafață și în straturile superficiale ale pielii. Radiofrecvența acționează doar până în dermul profund, nu ajunge în zona SMAS.

 

Comparativ cu sistemele HIFU traditionale, MICROSON™ PEN prezintă siguranță crescută, oferă un grad mare de personalizare al tratamentelor și confort sporit pacientului, dispune de o tehnologie  m-HIFU avansată, cu transfer stabil și precis de energie în mod punct cu punct, folosește
tehnica inovativă de contact continuu pe zona de tratament RUBBING MODE, ceea ce permite efectuarea unui tratament continuu, uniform, cu disconfort redus pentru pacient
și cel mai important lucru, oferă posibilitatea de a trata zone mici, curbate sau înguste ( zona perioculară și nazolabială), nu doar zone mari precum cu sistemele HIFU traditionale. HIFU traditional cu cartuș dreptunghiular creează puncte de coagulare sub formă lineară și NU poate trata  zona ochilor/ gurii, unde sunt cele mai vizibile semne ale îmbătrânirii cutanate,
În cazul tratamentului cu Microson Pen disconfortul este minim în comparație cu HIFU traditional care este foarte dureros.

 

Care sunt indicațiile pre și post tratamentului cu Microson Pen?


Ce este foarte important este că după tratamentul cu Microson Pen nu există perioadă de refacere! Poți să revii la activitatile obișnuite imediat după procedură. În săptămâna de după procedură, evită toate activitățile ce pot crește temperatura pielii, de exemplu: expunere prelungită la soare sau solar, tratamente laser, IPL/SPL sau radiofrecvență, activități fizice intense, dușuri fierbinți, sauna (inclusiv împachetări corporale), înot. Evită consumul de alcool, fumatul și minimizează stresul.

Totodată, evită aplicarea tuturor produselor care conțin iritanți pentru piele pe zona tratată: vitamina C, acid glicolic, acid salicilic, peroxid de benzoil, produse cu retinol precum ar fi Retin A, Tazorac, Triluma, Differin, creme cu hidrochinonă – timp de o săptămână înainte și după tratament. În cazul unor senzații de uscăciune, se recomandă aplicarea măștilor faciale și/sau produselor hidratante. Aceste produse hidratante ajută la regenerarea mai rapidă a tenului. Se recomandă aplicarea zilnică și periodică a cremelor cu factor de protecție.

Care sunt contraindicațiile tratamentului cu Microson Pen?Tumoare malignă, persoane sub 18 ani, femei gravide sau care alaptează, herpes activ, persoane epileptice, dermatopatie (orice afecțiune a pielii, infecții și erupții cutanate), reacții inflamatorii, boli hemoragice, boli cardiovasculare, boli ale vaselor de sânge, nefrită (infecții la nivelul rinichilor), pacemaker (stimulator cardiac), inserții metalice, diabet, sub tratament de anti-coagulante, boli autoimune, paralizie facială, Lupus/ Achromoderma (Albino), după injectările cu acid hialuronic și toxină botulinică se asteaptă o lună de zile de la retuș, operație estetică în zona de tratament, răni deschise, zona globului ocular și pleoape, zona urechilor, cicatrici cheloide, sensibilitate la terapie cu electroșocuri foarte ușoare, pacient febril (peste 38°C). Dacă ai implant/proteză metalică în zona ce urmează să fie tratată te rugam să ne anunți astfel încât să protejăm zona.

Care sunt posibile efecte adverse?

Pielea poate fi ușor înroșită și congestionată imediat după tratament. Se va estompa în următoarele ore sau în maximum câteva zile. Poate apărea edem discret, senzație de furnicături sau sensibilitate la atingere, cu caracter temporar. Mai puțin frecvente sunt echimoze sau amorteală pe suprafețe mici de piele. După procedură, căldura reziduală din piele poate exacerba temporar acneea (pentru aproximativ 7 zile).