Intraceuticals

SECRETUL TINEREȚII – INFUZIA CU OXIGEN HIPERBARIC ȘI ACID HIALURONIC

 

CE ESTE INTRACEUTICALS ?

Intraceuticals a revoluționat domeniul tratamentelor anti-aging, reprezentând o barieră împotriva îmbătrânirii tenului. Este un tratament de rejuvenare și hidratare intensă bazat pe oxigen hiperbaric, fiind singura metodă non-invazivă de a introduce acid hialuronic în derm.

Tratamentul este potrivit și pentru persoanele însărcinate sau pentru cele cu probleme de sănătate.

Pe lângă transformările extraordinare pe care le aduce texturii și aspectului tenului, Intraceuticals este, întâi de toate, o experiență unică!

Ne bucurăm ca putem oferi în Focșani tratamentul Intraceuticals, cel mai cunoscut tratament cosmetic de la Hollywood și folosit de cele mai exclusiviste clinici și saloane de frumusețe din lume.

Această procedură a ajuns să stea în spatele aparițiilor strălucitoare ale multor vedete internaționale, a modelelor de pe catwalk, dar și a doamnelor sau domnilor preocupați să aibă un ten lipsit de riduri, ferm și luminos!

Cunoscut ca “Tratamentul Madonnei”, Intraceuticals este un sistem revolutionar non-invaziv destinat ridurilor care înlocuiește traditionalele tratamente invazive cu substanțe active precum Botox, acid hialuronic și care tratează: ridurile și degradarea pielii cauzate de îmbătrânire, pielea căzută, acneea, petele pigmentare, cearcănele, cuperoza.

Beneficii

 • Hidratarea intensivă a tenului
 • Conferă pielii fermitate, volum, detoxifiere, revitalizare
 • Calmează pielea uscată și sensibilă
 • Atenuează semnele îmbătrânirii premature și ridurile fine
 • Tratează petele pigmentare sau cele datorate înaintării în vârstă

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ INTRACEUTICALS?

Intraceuticals reușește cu ajutorul unui aparat care produce oxigen hiperbaric să introducă în straturile profunde ale pielii  o nano-moleculă de acid hialuronic, vitamine (A,C,E), antioxidanti (aloe vera și ceai verde. Astfel se obține o hidratare din interior și un aport de vitamine și acid hialuronic vitale pielii pentru a se menține tânără.

REZULTATE SPECTACULOASE ÎN 6 SĂPTĂMÂNI!

În doar 6 sedințe promite să șteargă vreo 5 ani de pe chip.

Pentru a se realiza întreg procesul de reinnoire celulară și a ajunge la un nivel optim de hidratare este recomandată o cură de 6 sedințe, realizate săptămânal.Pentru a completa efectele tratamentului sunt recomandate produse de îngrijire pentru acasă.Aplicarea acestor crème este bazată pe o cercetare științifică, și anume depunerea acidului hialuronic în 3 straturi.La o sedință introducem în derm o nano-moleculă deshidratată de acid hialuronic care apoi este hidratată zilnic de gelul de hidratare iar crema protectoare aplicată la final împiedică deshidratarea pielii dar și captează din aer molecule de apă și alimentează celelalte molecule până în derm.

Odată terminat ciclul de tratamente este suficientă o sedință la 4-6 săptămâni pentru menținere.

Rezultatele se văd chiar după prima sedință, tenul arată mai fresh și bine hidratat din interior, ridurile sunt drastic reduse, pielea este oxigenată și este stimulată producerea de colagen și elastină.

Tratamentul se realizează pe jumătate de față, pacientul observă diferențele apoi se continuă cu cealaltă jumătate.

 

DE CE INTRACEUTICALS?

 • Este singura metodă non-invazivă de a introduce acid osmeticc în derm
 • Este un tratament de menținere a tinereții și de întinerire recomandat femeilor dar și bărbaților
 • Rezultate spectaculoase după prima sedință
 • Tratament fără durere, fără contracindicații sau efecte secundare
 • Este recomandat la orice vârstă sau orice tip de ten și în orice anotimp
 • Este singurul brand pe care atâtea celebrități din întreaga lume au recunoscut că îl folosesc și îl iubesc
 • Este Top Brand în industria profesională de înfrumusețare
 • Poate fi făcut de femeile însărcinate, de proaspetele mămici și de persoanele cu probleme de sănătate
 • Ideal pentru față, gât, decolteu
 • Efecte immediate, deci este ideal înainte de orice eveniment important: nuntă, petrecere,revelion
 • Se efectuează numai în clinici și saloane osmetic autorizate ( vezi lista pe intraceuticals.com)

Este cel mai căutat tratament din domeniul cosmeticii și folosit de: celebrități, dermatologi, chirurgici plasticieni, make-up artiști și cele mai exclusiviste spa-uri și centre de înfrumusețare din întreaga lume.

 

APELATIVE PENTRU INTRACEUTICALS 

+ “Fântâna tinereții”

+ “Regele tratamentelor faciale”

+ “Cura de întinerire”

+ “mașina de întinerire a Madonnei”

+ “Secretul tinereții absolute”

+ “Tratamentul vedetelor de la Hollywood”

+ “Tratamentul minune”

 

ȘTIAȚI CĂ ?

 • Există 3500 de clinici Intraceuticals autorizate în întreaga lume din care 83 în Romania
 • În fiecare minut, undeva în lume este realizat un tratament Intraceuticals
 • Madonna este cel mai fidel utilizator al acestui tratament pe care-l efectuează în mod regulat de mulți ani și înaintea oricărei apariții publice și deține 6 aparate în fiecare casă a sa
 • Intraceuticals este, de altfel, tratamentul la care apelează marile vedete de la Hollywood înaintea celor mai prestigioase ceremonii, precum Oscar, Globurile de Aur sau Grammy, prezentările Victoria’s Secrets
 • Lista vastă de vedete internationale și naționale ce folosesc Intraceuticals: Victoria și David Beckham, Eva Longoria,Katy Perry, Madonna, John Galliano, J.Lo, Charlize Theron, Beyonce, Justin Timberlake, Olivia Wilde, Kate Hudson, Lea Michele, Rachel Weisz, Gwen Stefani, Miley Cyrus, Loredana Groza, Cătălin Botezatu, Dorian Popa, Andreea Banică,Amna,DJ Wanda, Tania Budi, etc.

Dacă putem să amânăm semnele de îmbătrânire, de ce să nu profităm?

 

TIPURI DE TRATAMENTE INTRACEUTICALS

REJUVENATE 

Intraceuticals Rejuvenate este tratamentul de bază, cu rezultat instant asupra pielii. Maximizează hidratarea și volumul pielii și reduce instant liniile fine și ridurile. Este perfect pentru pielea sensibilă, creat să asigure rezultate vizibile încă de la prima ședință. Liftează, tonifică și hidratează.

Kitul complet de șase săptămâni cuprinde 6 fiole de tratament și următoarele produse de îngrijire pentru acasă:

 • Gelul demachiant Rejuvenate – curăță delicat tenul de machiaj și elimină impuritățile
 • Gelul hidratant Rejuvenate – Gelul de hidratare și întinerire cu acid hialuronic multicategorie asigură pasul 2 în procesul de depunere a acidului hyaluronic pentru a Incapsula umiditatea și a crea o barieră invizibilă contra pierderii hidratării
 • Cremă hidratanta Rejuvenate – asigură pasul 3 în procesul de depunere a acidului hialuronic, asigurând hidratarea pielii și tonifierea acesteia și pentru a Incapsula umiditatea în piele.
 • Serul Hidratant care conține o concentrație dublă de acid hialuronic

Fiecare gamă de tratament Intraceuticals are și produse de îngrijire pentru acasă. Întrebați esteticiană de ce produse sunt disponibile în fiecare gamă. Deasemenea gamele  Rejuvenate, Clarity și Opulence au kituri complete de tratament.

 

CLARITY

Este ste gama specială dedicată tenului gras și tenului acneic. Calmează textura pielii și diminuează porii dilatați. Produsele Clarity conțin un complex de ingrediente active ce mențin echilibrul natural al pielii și calmează iritația, fără a usca tenul. Acneea este diminuată, iar bacteriile ce agravează porii sunt distruse, în timp ce substanțele active mențin echilibrul optim pentru a preveni viitoarele erupții.

Fiecare gamă de tratament Intraceuticals are și produse de îngrijire pentru acasă. Întrebați esteticiană de ce produse sunt disponibile în fiecare gamă. Deasemenea gamele  Rejuvenate, Clarity și Opulence au kituri complete de tratament.

 

OPULENCE

Liftează, tonifică, hidratează și elimină petele pigmentare, post acnee sau pe cele cauzate de înaintarea în vârstă.Tenul este mai tânăr, mai luminos, uniform și strălucitor.

Un amestec de acid hyaluronic, vitamin A, E, ceai verde, vitamina C supraconcentrată și iluminatori botanici ajută să se controle formarea de melanină și la echilibrarea nuanței neuniforme a tenului.

Fiecare gamă de tratament Intraceuticals are și produse de îngrijire pentru acasă. Întrebați esteticiană de ce produse sunt disponibile în fiecare gamă. Deasemenea gamele  Rejuvenate, Clarity și Opulence au kituri complete de tratament.

 

ATOXELENE-VARIANTA NEINVAZIVĂ PENTRU TRATAREA LINIILOR DE EXPRESIE

Calmează și reduce vizibil ridurile și liniile de expresie.Rezultatele nu sunt doar imediate ci continuă să se îmbunătățească in zilele următoare.Este alternativa naturală la injectiile împotriva ridurilor.Atoxelene se folosește doar împreună cu infuzia Rejuvenate/Opulence sau oricare din Boostere.

Fiecare gamă de tratament Intraceuticals are și produse de îngrijire pentru acasă. Întrebați esteticiană de ce produse sunt disponibile în fiecare gamă.

Boostere care tratează punctual fiecare imperfecțiune a tenului

Boosterele Intraceuticals se dovedesc a fi adevărați adjuvanți, de ultimă generație, în terapii bazate pe cele mai recente cercetări în domeniul cosmetic, aflate acum la îndemâna fiecărei femei preocupate de menținerea aspectului tânăr și radios al tenului. Mai mult decât atît, cele patru tipuri de boostere sunt disponibile nu doar sub formă de fiole tratament pentru utilizare în cadrul procedurilor din centrul de estetică, cât și sub formă de ser concentrat indicat a fi inclus în ritualul cosmetic zilnic.

 

BOOSTER COLAGEN

STIMULEAZĂ PRODUCȚIA NATURALĂ DE COLAGEN

Asigură un lifting vizibil. Mai mult, tratamentul netezește ridurile, restabilește volumul facial și sporește densitatea și tonusul tenului.

Dată fiind masa acesteia, molecula de colagen nu poate penetra pielea pentru a ajunge în straturile dermului. Intraceuticals aduce însă o abordare diferită, creând o formulă care conține două peptide alăturate extractului de mesteacăn african. Prima peptidă are rolul de a proteja colagenul pentru a nu fi distrus de organism, iar cea de a doua favorizează sinteza acesteia. Extractul de mesteacăn african potențează efectul vitaminei C, care este co-factor în sinteza de colagen. Cocktail-ul concentrat, contribuie la refacerea volumului pielii, uniformizează nuanța acesteia, asigură un efect de lifting și de reducere a ridurilor și crește gradul de elasticitate.

 

BOOSTER ANTIOXIDANT

ATENUEAZĂ CEARCĂNELE

Cel mai puternic antioxidant din lume, pruna Kakadu ( regăsită în pădurile australiene), a fost inclus de Intraceuticals într-un booster magic.

Acest booster contracarează efectele radicalilor liberi, cei responsabili pentru îmbătrânire,revitalizează și echilibrează pielea ternă și iritată, detoxifiază pielea, atenuează cearcănele și umflăturile din jurul ochilor, uniformizează nuanța tenului.De asemenea, tratamentul reduce imediat liniile fine și ridurile, întărește țesutul, hidratându-l și îmbunătățind vizibil textura pielii.

 

BOOSTER VITAMINA C+3

Protejează pielea cu 3 forme combinate de vitamina C, asigură foto-protecție, tratează hiperpigmentația și hidratează tenul.

Intraceuticals prezintă cel mai eficient activator vitamina C regăsit în gamele cosmetice la ora actuală. Este vorba despre trei forme diferite ale vitaminei C, care protejează pielea de efectele nocive ale soarelui și luptă împotriva oxidării, inhibă producția pigmentărilor și stimulează sinteza de colagen. VITAMINA C 3 este ideală în tratamentul Opulence, care vizează problemele pigmentare ale tenului sau împreună cu Rejuvenate, pentru combaterea îmbătrânirii premature, fermitate și îmbunătățire a texturii pielii.

 

BOOSTER VITAMINA A

Regenerează, curăță și redefinește.

Diminuează porii dilatați, tratează arsurile solare și uniformizează textura pielii.

Vitamina A, în forma sa binecunoscută, este un retinoid care sensibilizează, înroșește și descuamează pielea. Intraceuticals utilizează însă o altă formă a acestei vitamine – vitamina A incapsulată – care devine activă atunci cand ajunge în derm. În acest fel, regenerarea celulară are loc chiar din interiorul pielii, iar pericolul apariției roșeții sau a fotosensiblității este eliminat din start. Boosterul VITAMINA A reduce aspectul porilor dilatați (funcționează excelent cu programele Clarity sau Rejuvenate), contribuie la stimularea colagenului, îmbunătățește vizibil gradul de elasticitate și textura pielii, diminuează ridurile și grăbește ciclul de regenerare celulară.

Intraceuticals se poate realiza în orice sezon și se recomandă un număr de 6 ședinte la un interval de 7 zile.