Masaj anticelulitic

Celulita este o depunere de grăsime în stratul subcutanat, de regulă repartizată neuniform, ceea ce și dă aspectul în valuri sau de coajă de portocală.

Tratamentul celulitei include mai multe soluții a căror acțiune este convergentă, precum alimentația sănătoasă bogată în fibre, minerale și vitamine, consumul bogat de lichide, combaterea sedentarismului și tonifierea musculară din zonele afectate, combaterea excesului de greutate prin slăbire și nu în ultimul rând masajul anticelulitic și alte tratamente pe care le puteți găsi la Allure.

 

Masajul anticelulitic este o metodă eficientă de diminuare a celulitei. Acesta este un masaj profund, adânc și uneori puțin dureros, însă rezultatele rapide depind în mare masură de intensitatea și frecvența cu care acesta se realizează. Tot prin masaj anticelulitic se realizează o mai mare suplețe și fermitate a tuturor tesuturilor pielii, crescând inclusiv elasticitatea rețelei fibrei de colagen.

 Sedințele de masaj anticelulitic se concentrează doar pe zonele afectate sau pe zonele în care poate apărea celulita, adică pe fese, șolduri, coapse, abdomen, picioare. Pentru rezultate vizibile și durabile este necesar să faceți mai multe sedințe de masaj anticelulitic, numărul acestora fiind stabilit în funcție de gravitatea problemei și se decide de la caz la caz.

 

BENEFICII:

  • Diminuează celulita
  • Stimulează și îmbunătățește circulația sângelui și circulația limfatică în zonele afectate
  • Tonifică și mărește elasticitatea mușchilor și a pielii
  • Ajută la refacerea rețelei din fibre de colagen