Masaj cu pietre calde

Earth stone

Masajul terapeutic cu roci vulcanice calde este un masaj de origine indiană care are rolul de a echilibra cele 7 chakre prin aplicarea rocilor calde în punctele specifice și masarea clientului cu ajutorul unei tehnici speciale de masaj profund. Acesta reprezintă mai mult decât o simplă masare cu pietre încălzite: un tratament multidimensional care ajunge până în adâncul sufletului.

 

Pietrele utilizate sunt naturale, au o compoziție bazaltică, fiind bogate în magneziu și fier. Această caracteristică le conferă proprietatea de a acumula și reține căldura pe un interval lung de timp, fără a o disipa. Folosind beneficiile căldurii acumulate în pietre, acest masaj înlătură tensiunea și oboseala nervoasă,  îmbunătățește circulația și metabolismul și conferă o stare de bine, iar plasarea pietrelor pe centrele energetice ale corpului, numite chakre, este menită să echilibreze fluxul de energie din organism.

 

BENEFICIILE MASAJULUI CU PIETRE :

  • Ameliorează anumite probleme de sănătate, precum artrita, anxietate, stres, dureri de spate/cervicale, depresie, insomnia, oboseala fizică și psihică
  • Ameliorează tensiunea arterială ( hipertensiunea )
  • Duce la relaxarea profundă a mușchilor și reduce spasmele musculare și durerea
  • Calmează mintea
  • Circulația sanguină, limfatică și periferică sunt îmbunătățite, iar procesele de autovindecare sunt stimulate
  • Mărește flexibilitatea
  • Echilibrează sistemul nervos central și energiile care trec prin chakre

Masajul cu pietre calde este potrivit pentru persoanele mai friguroase sau care au mereu picioarele reci. De asemenea, este indicat celor care au tensiuni musculare și preferă un masaj mai ușor, mai puțin apăsat, deoarece căldura ajută la relaxarea mușchilor și permite terapeutului să lucreze fără să folosească presiune mai mare.