Microneedling dermapen

Rezultate radicale pentru TEN, CORP, SCALP!

Datorită faptului că este eficientă, obținând rezultate de-a dreptul spectaculoase și sigure, este accesibilă și presupune un timp scurt de recuperare, această procedură tinde să devină la momentul actual una din opțiunile preferate pentru reîntinerirea zonelor sensibile, cum ar fi conturul ochilor, conturul nasului sau al buzelor și pentru tratarea celor mai supărătoare afecțiuni cu impact dermatologic și estetic. 


Microneedlig-ul se folosește :


În inistetismele faciale de orice tip

 • Hiperpigmentații, melasmă, pete cauzate de soare
 • Rejuvenarea pielii îmbătrânite
 • Piele lipsită de tonus, flască
 • Riduri fine sau profunde
 • Cicatrici post-acnee, post-varicelă și atrofice
 • Pori dilatați
 • Piele uscată, deshidratată, ternă
 • Ingrijirea pre- si post intervenții de chirurgie estetică
 • Cearcăne
 • Diverse tipuri de acnee
 • Gât și bărbia dublă


În inestetismele corporale :

 • Celulită de orice grad
 • Piele lipsită de tonus, flască
 • Remodelare corporală
 • Vergeturi și cicatrici
 • Capilare sparte


La nivelul scalpului :

 • Alopecie (căderea sau pierderea totală a părului)
 • Stimularea creșterii părului
 • Îmbunătățirea calității părului existent
 • Dermatita seboreică
 • Elimină mătreața
 • Încetinește procesul de albire a părului. 

Microneedling-ul este recomandat tuturor tipurilor de piele și poate fi folosit cu succes pe întreg corpul: față, ochi, gât, decolteu, scalp, abdomenul, sâni, coapse, fese, gambe. După un protocol recomandat de tratament, zonele tratate sunt vizibil transformate!


Cum funcționează aparatul de Microneedling?

 

Tratamentul Microneedling, numit și tratamentul cu inducție de colagen propriu, reprezintă o procedură estetică de rejuvenare-regenerare a pielii minim invazivă, care implică utilizarea unui dispozitiv medical cu micro-ace detașabile ce efectuează mii de micro-perforații la nivelul dermei și/sau epidermei. având un puternic efect de reîntinerire asupra fibrelor de colagen și elastină, atât prin acțiunea mecanică ce încurajează organismul să răspundă pentru a crea noi fibre de elastină și colagen, cât și prin introducerea substanțelor active de puritate medicală direct în straturile profunde ale pielii prin intermediul canalelor/micro-inciziilor create.


De ce să alegi microneedling-ul ?

Spre deosebire de mezoterapia injectabilă, Microneedling-ul are triplul rol:

 1. Micro-acele declanșează propriul mecanism natural al pielii de auto-refacere prin formarea de colagen nou care ajută la repararea/regenerarea rapidă a pielii. Aceasta înseamnă ca aspectul pielii se va îmbunătăți continuu timp de mai multe luni, odată cu formarea de colagen nou, Practic, prin Microneedling îți păcălești pielea să se regenereze singură și să producă mai multe substanțe care dau un aspect tânăr pielii.
 2. Cocktail-urile de puritate medicală utilizate, conțin substanțe active și sunt absorbite profund și în cantitate mare în piele, ceea ce crește eficacitatea tratamentului. Se utilizează amestecuri de substanțe active medicale (acid hialuronic cu masă moleculară mică, vitamine, minerale, oligoelemente, extracte din plante) cu rol de refacere și regenerare a pielii,
  3. Formarea de noi vase de sânge (neoangiogeneza), îmbunătătește alimentarea cu sânge a pielii, în acest fel pielea este mult mai bine hranită și oxigenată.

În principiu, microneedling-ul se bazează pe capacitatea de vindecare a corpului, în urma aplicării a câtorva zeci de mii de micro-înțepături (micro-canale) în piele.


În cât timp apar rezultatele tratamentului cu microace?

După două-trei sesiuni, pacienții pot vedea deja îmbunătățirile aduse de tratament, iar unii pacienți pot observa efecte benefice după doar o singură ședință. Efectele definitive apar la 2-3 luni de la procedură.

Rezultate sunt deosebite atunci când este respectat ritmul sedințelor.

Pentru o recomandare personalizată vă invităm la o consultație gratuită.


Câte sedințe de Microneedling se recomandă a fi efectuate?

Numărul sedințelor de Microneedling diferă în funcție de zona tratată, de complexitatea tratamentului și de rezultatul așteptat. Pentru rejuvenare sunt necesare 4-6 sedințe, la un interval de 1-3 săptămâni. Pentru cicatrici, vergeturi, piele lipsită de tonus sunt necesare 8-10 sedințe sau chiar mai multe, în funcție de particularitățile fiecărei persoane, la un interval de 1-4 săptămâni. Pentru menținerea rezultatelor se efectuează ședințe de întreținere, 1 ședință la 1-2 luni.

Planul de tratament și numărul sedințelor se vor stabili în urma efectuării evaluării pe care centrul nostru ți-o oferă în mod gratuit.


Care sunt contraindicațiile tratamentul cu Microneedling?

Contraindicații: sarcină și alăptare, persoanele ce au tendința de a forma cicatrici cheloide sau hipertrofice, infecții, inflamații, herpes în zona de tratament, boli cutanate cronice, patologii în coagularea sângelui, tratamente cu anticoagulante, vindecare întârziată, malignități cutanate, alergie cunoscută la una dintre substanțele folosite, boli cronice grave, persoanele care au urmat în ultimele 3 luni tratament antiacneic cu retinoizi.


Ce trebuie să fac după tratamentul cu Microneedling?

Este absolut obligatoriu să eviți expunerea directă la soare, timp de o săptămână după tratament și să aplici zilnic cremă cu factor de protecție solară SPF 50. Se recomandă ca în următoarele 3-5 zile după tratament, să hidratăm tenul cu produse pe bază de acid hialuronic, pentru a menține rezultatele cât mai mult timp.Este permis machiajul a doua zi. După fiecare ședință este recomandată evitarea masajelor pe zona tratată și a temperaturilor extreme timp de trei zile.


Care sunt principalele reacții adverse?

Tratamentul este în general foarte bine tolerat, iar reacțiile adverse sunt extrem de rare mai ales dacă sunt urmate cu strictețe instrucțiunile înainte și după tratament precum și evitarea expunerii la soare.

După tratament tenul va fi roșu iar în unele cazuri ușor umflat într-un mod similar cu arsurile solare timp de 6-48 de ore, apoi revine la normal.

Procedura durează 15-30 minute la nivelul feței și 30-60 minute la nivel corporal. Senzația în timpul tratamentului este descrisă ca o senzație de usturime, în special în zonele proeminențelor osoase și în locurile în care pielea este mai subțire, cum ar fi gâtul sau jurul ochilor. La nivel facial durerea este minimă sau absentă, disconfortul este limitat iar recuperarea este foarte rapidă.